A gyakorlott háziasszonyok igényei mellett mi azokra is odafigyelünk, akik csak megenni szeretik az ételeket, hiszen nem mindegy, hogy milyen körülmények között készítik el az étkünket. A jó konyha alapjaihoz pedig minden esetben hozzátartoznak a konyhabútorok, melyek felületei strapabíróak a konyhai műveletekkel szemben, kialakításuk kézre eső, esztétikájuk pedig kiemelkedő.

Ne legyen hát mindegy, hogy milyen konyhabútor várja Önt a konyhában!

Legyen bármekkora is a konyhája, mi megtaláljuk az Ön számára legideálisabb megoldást. Az egyedi megrendelésre elkészített konyha bútorok tökéletesen fognak illeszkedni a rendelkezésre álló helyiségbe, olyan módon, hogy az a lehető legkomfortosabb legyen.

Miért is olyan fontos ez?

Minden háziasszony és háziúr rémálma az ormótlan konyhabútorokkal teli zsúfolt konyha és a kis munkapult. Alapos helyszíni felmérés után, az Ön elképzeléseinek megfelelően személyre szabott ajánlatot készítünk. Hiszen a mi érdekünk, hogy olyan konyhabútorokkal töltsük meg a főzőhelyiséget, ahol később is érzi majd jól magát.

Nem is beszélve arról, hogy egyre több helyen jelennek meg az olyan házak, lakások, ahol az étkező és a konyha egy légteret kap. Ilyenkor a konyhabútorok megnevezés alatt gondolni kell a mozdítható konyhaszigetre, a tálaló szekrényre, asztalra, székekre.

Konyha bútor kínálatunkból:

  • munkapultok
  • vitrinek
  • tálalók
  • konyhaszekrények

Mi történik olyan esetben, ha a konyhabútorok közül valakinek csak pár bútorelemre van szüksége?

Természetesen nem jelent problémát, ha valakinek csak egy polcos elemre van szüksége esetleg, vagy az új mosogatógépe számára kíván kialakítani egy bútorrészt. Az egyedi igényeket is teljesítjük, legyen szó cseréről, meghibásodásról vagy pótlásról. Mi nem csak nagyban, hanem kicsiben is képesek vagyunk gondolkodni.