A társaságot magánszemélyek alapították 1998. március 24-én. Tevékenységét az alapító okiratban foglaltak szerint épületasztalos-ipari termékek gyártása, szerelése, kis- és nagykereskedelme adja legnagyobb részben, melyet az Észak-alföldi régió területén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében , valamint Budapesten és vonzás-körzetében végez. A több mint 30 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a tárgyi eszközök mellett a személyi feltételek is adottak a minőségi termeléshez. A társaság tulajdonában lévő 400m2-es műhelyben (Nyíregyháza-Oros, Móra F. u. 7.) jelenleg a fenti gépek találhatóak, melyek az elmúlt évek folyamatos fejlesztésének eredményeként szolgálják ki az igényeket. Emellett egy 200 m2-es raktárépület áll rendelkezésre, mely biztosítja a készletek tárolását is.

Cégünk elsősorban megrendelésre, az egyedi, munkaigényesebb, nagy munkaráfordítást igénylő termékek készítésével foglalkozik. E mellett pedig ÉME minősítéssel rendelkező hőszigetelt fa nyílászárók gyártásával, valamint bútoripari termékek készítését is ellátjuk.

Megalakulásunk óta jelentősen fejlesztettük az eszközparkunkat a fokozott minőségi elvárások kielégítése érdekében. Mindazon eszközökkel rendelkezünk (lapszabász gép, élfóliázó élzáró gép, vastagsági- és egyengető gyalugép, csapozó-maró, szalagfűrész, láncmaró ablakgyártógép és szalagcsiszoló, egyéb kisebb gépek), melyek megfelelő hátteret biztosítanak kiváló minőségű termékek gyártásához.

A lakossági megrendelők körében régóta megjelent az a felhasználói réteg, akik áldoznak az igényesen kialakított belső életterek kialakítására. Hozzáértő szakemberek segítségét veszik igénybe elképzeléseik megvalósításához. Ennek megfelelően dolgozunk belsőépítész és lakberendező szakemberek tervei alapján. Ebben az esetben többszöri alkalommal egyeztetünk a megrendelővel , és a felkért belsőépítésszel a gyártás elkezdése előtt a szín a forma és az anyagválasztás tekintetében.

A gyártott termékskálába beletartoznak a beltéri- és kültéri ajtók nyíló, toló-bukó kivitelben ablakok(nyíló, bukó-nyíló), burkolatok, különféle berendezési tárgyak, dolgozószoba, gyerekszoba, egyedi tervezésű konyhabútorok, lépcsőlapok, korlátok homloklapok a lépcsőkhöz. Nyílászáróink a mai kor igényinek megfelelő korszerű vasalatokkal vannak ellátva.

Referenciák nyílászárókra:

  • Budapest, Andrássy u. 83-85. műemlék jellegű hőszigetelt ablakok, bejárati ajtó
  • Budapest, Andrássy u. 83. OTP külső faszerkezetű nyílászárói
  • Budapest II. Orsó u. 44. hétlakásos társasház külső nyílászárói
  • Budapest, II. Gyögyvirág u. 11. lakóház nyílászárói
  • Leányfalu Kilátók útja 12. lakóház beltéri ajtó fából, külső hőszigetelt nyílászárók
  • Nyíregyháza, Kossuth Lajos Evangélkus Gimnázium műemlék jellegű hőszigetelt nyílászárói

Referenciák bútoripari termékekre:

  • Nyíregyháza, Damjanich Lakópark 71 lakás konyhabútor
  • Nyíregyháza, Damjanich Lakópark Fitness terem belsőépítészeti asztalos munkái
  • Nyíregyháza Rolling Rock Söröző belső berendezése
  • Nyíregyháza Beck Söröző belső berendezése

Munkánk minőségére garanciát nyújtanak képzett fizikai dolgozóink, valamint a gyártott termékek, segédanyagok alapján minősített beszállítóink. Kiegészítő információval szívesen állunk rendelkezésre

 

Várjuk megkeresésüket.